haus-alfa-bungalow-mit-sauna-6-personen

Suchen und buchen

Ankunft

Abfahrt

Anzahl der Personen

Schlafzimmer:

Haustiere

Sauna
  • facebook
  • Google plus

Haus Alfa Bungalow mit Sauna - 6 Personen

Het vakantiehuis Alfa Bungalow heeft het complete woonprogramma op de begane grond. De vakantiebungalow heeft een entree, een woonkamer met houtkachel en open keuken, drie slaapkamers, een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en een sauna. Verder heeft de woning een natte ruimte met toilet en wasmachine. De woning ligt op een verhoging waardoor er een mooi uitzicht over de omgeving is. Uw auto parkeert u onder aan de verhoging en met een comfortabele trap loopt u naar de vakantiebungalow. Bij de parkeerplaats is ook een berging voor bijvoorbeeld uw fietsen of skispullen. Kortom een zeer complete woning!

Het vloeroppervlak van deze vakantiebungalow bedraagt ca. 110 m2 en is daarmee een royale vakantiehuis voor maximaal 6 personen op basis van een 2 persoonsbezetting per slaapkamer.
PreiseDie Mietpreise sind wie folgt:


Hochsaison
Während die Hochsaisonen (Weihnachten, Neujahr, Februar, Juli-August) nur Vermietungen Samstag - Samstag; Außerhalb diese Saisonen sind den Tag von Ankunft und Länge des Aufenthalts variabel (Miete pro Tag = 16,66% von Miete pro Woche).

Versicherung
Sun und Snow bietet die Möglichkeit eine Reiserücktrittsversicherung zusammen mit der Reservierung zu schließen. Die Prämie für diese Versicherung beträgt 7% der Reisesumme (+ 21% Assuranzsteuer der Prämie + € 3,50 Policekosten).« Terug naar overzicht